Užijte si tématické večery v Restauraci pod Kunětickou horou
Kunětická hora je lákadlem nejen v turistické sezóně. Myslíme na vás i na podzim, a proto jsme pro vás připravili speciální nabídku. Přijeďte ochutnat svatomartinskou husu, řízky nejrůznějších druhů nebo lahodného kohouta na víně podle francouzského receptu.
Krom toho vám vždy chystáme denní menu. Osvěžte si pracovní den skvělým obědem v Restauraci pod Kunětickou horou.
Nejbližší speciální menu:
Zpět do Česka aneb Řízkyáda po našem
24.11. -30.11. 2014
150 g Smažený kuřecí řízek (klasika v podobě jak ji znáte) 107,-Kč
150 g Šťavnatý vepřový řízek, ďábelská omáčka (řízek z vepřové krkovičky podávaný 130,-Kč
s ďábelskou omáčkou vyrobenou z paprik, rajčat, okurek a pikantní chutney)
150 g Krůtí řízek smažený v mandlové strouhance 127,-Kč
150 g Pacholci z vepřové panenky ( smažené v sýrovém těstíčku ) 135,-Kč
150 g Brněnský krůtí řízek (tak trošku retro – hrášek, šunka, vejce, trojobal) 127,-Kč
150g Vepřový či kuřecí řízek se sázeným vejcem z obou stran 125,-Kč
1ks Kuřecí stehno napůl pečené a napůl smažené (zajímavý a netradiční recept) 99,-Kč
150 g Řízek ze hřbetu divočáka (podávaný s miskou brusinek) 149,-Kč
150g Řízek z vepřové kotlety se slaninou a česnekem 112,-Kč
150 g Smažený hovězí entrecote (řízek z vysoké roštěné) 145,-Kč
150 g Řízek Pavlišov (svůj název dostal podle vesnice Pavlišov, kterou najdete 137,-Kč
nedaleko Náchoda. Jedná se o klasický smažený vepřový řízek s houskovým
knedlíkem a kysaným zelím)
280 g Mix miniřízků (kuřecí,vepřový, krůtí, hovězí) 185,-Kč
Jako přílohy podáváme podle Vaší chuti různě upravené brambory
za jednotnou cenu 20,-Kč
(vařené, pažitkové, opečené, šťouchané a bramborové hranolky)
-
23.10. - 26.10. 2014 – Zvěřinové hody
Náš šéfkuchař se svým týmem si pro vás připravili pochoutky z místní zvěřiny. Můžete se těšit na výbornou zvěřinu s šípkovou omáčkou a brusinkami, gulášek a další speciality. Minutková jídla dle nejmodernějších trendů a netradičních receptů.
-
30.10. - 2.11. 2014 – Z našich rybníků, potůčků, světových moří a oceánů
V tento čas pro vás připravíme výběr zajímavých receptů z mas ryb sladkovodních, mořských i chobotnic, sépií a olihní.
-
11.11. - 16.11. 2014 – Svatomartinské posvícení
Svatomartinské hody se pořádají u příležitosti svátku Svatého Martina 11. listopadu, který tradičně symbolizuje ukončení barevných podzimních měsíců a doby zrání vína. Připravíme pro vás ochutnávku svatomartinského vína a dozlatova upečenou husu i další speciality.
-
20.11. 2014 – Beaujolais Nouveau 2014
Letos připadá tento svátek vína na 20. listopadu. Mladé Beujolais je celosvětovým fenoménem na konci každého listopadu. Těší se na vás kohout na víně dle tradiční francouzské receptury.
-
24.11. - 30.11. 2014 Zpět do Česka, aneb "Řízkyáda po našem"
Můžete se těšit na spoustu druhů mas upravených jako řízek (což nutně neznamená obalit a usmažit). Nechte se příjemně překvapit, co vše dokážou naši kuchaři pro vás připravit. Pro vaši představu jen část menu: Kuřecí stehno napůl pečené, napůl smažené.
-
31.12. 2014 – Silvestr – slavíme, jíme, pijeme
Připravíme skvělou muziku, dobré pití a několik speciálních silvestrovských jídel, která uspokojí i nejnáročnějšího strávníka.
Pro rezervaci na Silvestra volejte 466 416 274, nebo pište na mail podkunkou@podkunkou.cz.
Prohlédněte si kompletní menu jednotlivých tematických večerů:
-
Menu - zvěřinové hody Velikost: 39 kB
-
Rybí speciality Velikost: 13.5 kB
-
Svatomartinské menu Velikost: 37 kB
-
Řízkyáda po našem Velikost: 23.5 kB